Comfort

image_pdfimage_print

Comfort

Gordijnen

Handig, op afstand bedienbare gordijnen of rolluiken! Niet meer opstaan uit de luie stoel en met 1 druk op de knop te combineren met het aanzetten van de verlichting.

Handig, veilig en energiebesparend door een eventuele koppeling met de thermostaat.

Fijn vanuit bed alle gordijnen en jaloezieën in huis open of altijd op een vaste tijd, zodat u lekker wakker wordt met het daglicht dat naar binnen schijnt. Een heerlijke luxe.

Zonwering

Als de zon fel gaat schijnen, kan het systeem de zonwering  automatisch naar beneden laten gaan om het zonlicht en de warmte buiten te houden.

Handmatig

Wilt u het niet allemaal van te voren instellen omdat u het toch laat afhangen van de dag? Dat kan natuurlijk ook. De gordijnen, zonwering en rolluiken zijn ook met een (tijd)schakelaar te besturen. Individueel, in groepen of alles tegelijk.

Verlichting

U kent het wel: zit u net lekker onderuit op de bank, wordt het schemerig buiten. Tijd om een lampje aan te doen. U kunt dit met 1 druk op de knop doen via de tablet of mobiel en u kunt lekker blijven zitten.

Maar er is nog veel meer mogelijk met verlichting. Bij voorbeeld: verlichting, bediend door een bewegingsmelder, kan wanneer u er ’s nachts uit moet, erg prettig zijn. U hoeft dan ook niet de hele nacht een licht te laten branden.

Verwarming

Met de huidige “Slimme-thermostaat” kunt u de verwarming via uw smartphone alvast aanzetten net voordat u thuiskomt. Maar het is ook fijn om de verwarming vanaf de bank een graadje hoger of lager te kunnen zetten.

De verwarming kan in hetzelfde systeem zitten als de verlichting, de zonwering en het alarmsysteem zodat er veel meer kan. Zo kan de verwarming  ook tegelijk met de verlichting aangaan of als de temperatuur buiten lager wordt. Zelfs de zonwering kan vanzelf naar boven gaan en de verwarming kan vanzelf een graadje hoger gaan. Alles automatisch.

OSO Commissie Wonen

 

Meest recente berichten